Menu

Over Exalto Buiten Wonen

Exalto Buiten Wonen bestaat uit een jong team van enthousiaste specialisten. Of u nu een houten schuur, veranda, terrasoverkapping, pergola, tuinhuis of carport nodig heeft, onze medewerkers streven er altijd naar om u zo goed en persoonlijk mogelijk te begeleiden en advies op maat te geven. Wij werken graag met het duurzame en veelzijdige soorten materialen. De best mogelijke oplossing vinden voor uw unieke situatie en persoonlijke wensen, beschouwen wij als een mooie ervaring.

Maatwerk

Exalto Buiten Wonen levert o.a. houten schuren, veranda’s, carpors of terrasoverkappingen op maat. Bouw op maat en bepaal zelf de uitstraling, uitvoering, indeling en maatvoering. Onze enthousiaste specialisten verrassen u graag met de vele mogelijkheden, die Exalto Buiten Wonen u te bieden heeft.

Onze werkwijze

Exalto Buiten Wonen doet er alles aan om u een houten schuur, terrasoverkapping, veranda op maat, tuinhuis, pergola of carport te leveren die precies voldoet aan uw persoonlijke wensen. Ook streven wij ernaar om deze perfect aan te laten sluiten bij de stijl en afmetingen van uw woning. Omdat wij maatwerk leveren, kunt u rekenen op zeer goede resultaten. We nemen dan ook de tijd om een goede indruk te krijgen van uw behoeften.

Onze werkwijze is als volgt: we maken eerst een afspraak voor een gesprek. Hierin nemen we uw wensen met u door, zodat we op basis hiervan een passende ontwerptekening kunnen maken. Aansluitend ontvangt u een voorstel, zodat u een helder beeld heeft van de kosten van het project. Gaat u met deze voorstel akkoord, dan gaan onze specialisten voor u aan de slag! Maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact