Menu

Inrichting van de overkapping

Een heerlijke terrasoverkapping in Veenendaal en omgeving biedt het hele jaar door een plek waar u buiten van de tuin kunt genieten. Exalto Buiten Wonen levert een totaalpakket op het gebied van veranda’s en terrasoverkappingen. Binnen dit totaalpakket valt onder andere ook de inrichting van uw overkapping, houten schuur en carport. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een vloer, inrichten van een schappenplan, lichtplan, meubels, keukens en open haarden. Een goede inrichting legt de basis voor een overkapping, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Of u nu op zoek bent naar een strakke, landelijke of nostalgische inrichting, de specialisten van Exalto Buiten Wonen denken graag met u mee.

Vloer van uw overkapping

De terrasoverkapping wordt pas echt een buitenkamer met een bijbehorende vloer. Een veranda staat op een stevige fundering die vaak gemaakt is van beton. De vloer kunt u vervolgens helemaal naar eigen smaak bepalen. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor kunststof of houten vlonderplanken. Maar ook een stenen vloer of sierbestrating is mogelijk! Maak van uw terras een veranda met een houten, weerbestendige vloer. Door dezelfde kleuren te gebruiken voor de vloer en de overkapping, maakt u een geheel van beide onderdelen. Dit versterkt het gevoel van een aparte kamer. U kunt de vloer bij Exalto Buiten Wonen ook hoger leggen dan de rest van de tuin, zodat het echt op een veranda gaat lijken. Met uiteraard een paar traptreden naar de tuin.

Een gezellige inrichting

Een terrasoverkapping maakt u ook compleet met Exalto Buiten Wonen meubels. Een robuuste terrastafel met bijbehorende stoelen of een loungeset geven de overkapping een huiselijke sfeer. Ook een open haard, terrasverwarming of keuken behoort tot de mogelijkheden. Deze kan heel bepalend zijn voor uw veranda of overkapping. De medewerkers van Exalto Buiten Wonen geven u graag advies op maat. Overigens kunt u ook voor een compleet lichtplan bij Exalto Buiten Wonen terecht.

Inspiratie & advies

Exalto Buiten Wonen is de specialist in veranda’s, terrasoverkappingen, houten schurencarports, tuinhuizen, pergola’s en overig buitenleven. Maak een afspraak met één van onze specialisten voor meer inspiratie, onze werkwijze en deskundig advies. Bel 0318 – 76 83 14 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact